DIY/knutselen wonen

DIY dekbedovertrek

dekbed DIY1
Mirian
Geschreven door Mirian

Knutselen, kleuren, tekenen, dat is wat onze tweeling van 3 het liefste doet. Gelukkig laten ze de muren, de bank en andere dingen waar ze niet op mogen tekenen met rust. Maar hoe leuk is het om -legaal- op iets te tekenen waar je anders nooit op mag tekenen? Heel leuk natuurlijk! Dat kan met dit DIY dekbedovertrek. Een pagina met lijntjes maar dan in het groot. Bij het dekbedovertrek worden acht textielstiften geleverd, waar je mee aan de slag kunt gaan. Ben je je ontwerp zat? Gooi de overtrek in de was en de stift is er zo weer uit!

Het DIY dekbedovertrek is voor € 49,95 te koop bij iCadeau.nl. Je kunt ook nog een bijpassend DIY kussensloop erbij kopen. Deze kost € 19,95.

 

dekbed DIY dekbed DIY1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter