DIY/knutselen

DIY: een robot knutselen

robot knutselen
Mirian
Geschreven door Mirian

Mijn kinderen aan de knutseltafel is een zeldzaam gebeuren. Geen muren vol gekleurde kleurplaten, druipende plakwerkjes of middagen vol strijkkralen. Maar af en toe weet ik ze toch een ogenblik te boeien met een uitdagend knutselwerkje. Het moet dan wel een hoog jongensgehalte hebben anders lopen ze mijn zorgvuldig uitgestalde tafel zo voorbij! Ik denk dat ik ze binnenkort weer kan boeien!

Mix en match: een robot knutselen!

robot knutselen

Dit is toch een leuk idee! Een robot knutselen waar je later ook nog mee kunt spelen. Eerst laat je de kinderen kleuren, daarna gaan ze aan het plakken. En als het klaar is kunnen ze er ook nog mee spelen! Print eerst deze gratis printable uit. Je ziet dat het bij elkaar twee dobbelstenen gaan vormen. Op iedere zijde staat een deel van een robot afgebeeld. Zo kun je dus een heleboel verschillende robotten maken. Mix en match dus!

Laat je kind zijn gekleurde tekening uitknippen en zorg ervoor dat ie de plakrandjes aan de dobbelsteen laat zitten! Even vouwen op de vouwlijnen en plakken en klaar is je robot!

robot knutselen

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter