DIY/knutselen

DIY gymschoenen pimpen!

pimp je gymschoen
Mirian
Geschreven door Mirian

Heb je kinderen in de kleuterklas? Grote kans dat je kind op school een paar witte of blauwe gymschoentjes heeft liggen. Grote kans ook dat de rest van de klas dezelfde gymschoentjes heeft! De juf van mijn jongens bewaarde alle gymschoentjes in een grote ton. Ik heb dat nooit zo handig gevonden, maar goed. Voor aanvang van een gymles krioelden dan alle kinderen over die berg schoenen op zoek naar dat paar waar hun naam in staat!

DIY gymschoenen pimpen!

Ik heb toentertijd de schoentjes van mijn kinderen al voorzien van een opvallende rode streep over de hele zijkant zodat ze opvielen. Maar het kan nog véél leuker! Je kunt de gymschoenen pimpen en ware kunstwerkjes van ze maken! Bekijk onderstaande afbeeldingen maar eens. (klik op de foto om alle foto’s in zijn geheel te zien!) Brengt het jou op een idee????

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter