DIY/knutselen

Heerlijke handwarmers zelf maken

handwarmers zelf maken
Mirian
Geschreven door Mirian

De winter is nu echt begonnen. Dikke jassen, dassen en mutsen op. De laatste jaren zie ik wel eens handwarmers in de winkels liggen. Van die kleine zakjes die je in je jaszak draagt. Je verwarmt ze eerst in de magnetron en blijven dan een tijdje warm. Als je buiten loopt kun je er lekker je handen aan opwarmen als je je handen in je jaszakken stopt. Voor kinderen heb ik ze wel eens in leuke vormen zoals een schattig beertje gezien. Leuke handwarmers zelf maken moet toch te doen zijn? Ik ging op zoek!

handwarmers zelf maken

Handwarmers zelf maken

Op het wereldwijde web vond ik een redelijk makkelijke manier om zelf handwarmers te maken. Voor jezelf of voor je kinderen. Dan kun je ze ook zo groot of klein maken als jij fijn vind.

De uitleg is in het Engels maar de foto’s zijn ook erg duidelijk. Lees ook even de commentaren onderaan de pagina van de link om te lezen wat andere mensen als vulling gebruiken. Ik lees over rijst maar ook over spliterwten. Misschien even uitproberen?

handwarmers zelf maken

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter