DIY/knutselen

DIY herfstknutsel: uiltje van dennenappel

uiltje van dennenappel
Mirian
Geschreven door Mirian

De pepernoten liggen al tijden in de winkel maar eigelijk ben ik nog niet eens klaar met het thema herfst! Vandaar dat ik je vandaag een leuke DIY in herfstthema laat zien!

Uiltje van dennenappel en vilt

uiltje van dennenappelHeb jij al dennenappels geraapt? Dan kun je aan de slag met deze DIY: uiltje van denneappel. Deze DIY past goed in deze herfsttijd maar met de juiste kleuren aan vilt kan hij ook je kerstboom in!

Kies een aantal kleuren vilt die mooi bij elkaar passen. Ook de oogjes kun je uit vilt knippen. Wiebeloogjes kunnen natuurlijk ook. Wanneer je op de fabeelding hiernaast klikt kom je op de site terecht waar ik dit uiltje van dennenappel vond. Je ziet de afbeelding hiernaast daar ook groter afgebeeld.

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter