DIY/knutselen

DIY kaarthouder maken van Lego

kaarthouder van lego
Mirian
Geschreven door Mirian

Mijn kinderen spelen graag een kaartspelletje. Uno, kwartetten, enz. Maar die kleine handjes vinden het maar wat lastig om al die kaarten vast te houden met één hand. Want de andere hand heb je nodig om kaarten op te gooien. Zo wordt een kaartspel ook een moeilijke motorische opgave! Het gevolg is dat de kaarten uit je handen vallen en je tegenstander precies ziet wat jij voor kaarten hebt. Niet leuk dus.

Kaarthouder maken van Lego

Voor ieder probleem is een passende oplossing. Zo ook voor dit kaartprobleem. Van Lego maak je een handige kaarthouder voor je kind. Deze kaarthouder maken van Lego houdt alle kaarten netjes vast en geeft een heerlijk overzicht van welke kaarten je kind heeft.

kaarthouder maken van lego

Zo, nu kan jouw kind zijn energie tenminste gebruiken om zijn tegenstander te slim af te zijn!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter