DIY/knutselen

DIY origineel fotolijstje maken

origineel fotolijstje
Mirian
Geschreven door Mirian

Een mooie wand of kast vol mooie foto’s is gewoon niet aan mij besteed. Hoe vaak heb ik al mooie kleine lijstjes gekocht, tig foto’s laten afdrukken en sfeervol neer willen zetten of op willen hangen. Het wil gewoon niet lukken om er een leuk geheel van te maken. Maar er is weer hoop voor mij! Ik ga dit origineel fotolijstje maken!

DIY origineel fotolijstje maken

Eén van de oorzaken dat mij zo’n verzameling nooit lukt is dat de afmetingen van de foto’s niet gelijk zijn aan de afmetingen van de lijstjes die ik in de winkel zie staan.  En als je eens wilt veranderen zit je ook vast aan de maten van het lijstje. Bij dit fotolijstje is dat niet het geval.

Van een blok hout zaag je aan de bovenkant twee schuine delen af. Zo krijgt het al een mooi huiselijke uitstraling! Aan de bovenkant zaag je een stuk in zodat er een gleuf ontstaat. Daarna…. Euh, daarna niets meer! Je bent al klaar!

origineel fotolijstje

Kies je mooiste foto’s uit en zet ze in de gleuf. Het hout geeft een warme uitstraling aan je interieur. Een aantal blokken in verschillende afmetingen staat ook heel erg leuk!

En mocht je er een kinderactiviteit van willen maken dan laat je het blok beschilderen door je kind(eren)!

origineel fotolijstje

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter