DIY/knutselen feest

DIY slinger van papier

slinger van papier
Mirian
Geschreven door Mirian

Nu de kinderen wat ouder worden steken we steeds vaker de barbecue aan. We zijn niet meer zo bang voor aangebrande vingertjes en de kinderen kunnen ook steed langer tafelen. Ik heb dit jaar al een heleboel leuke spulletjes gekocht om de tafel aan te kleden maar nu vond ik nog een leuke versiering om in de tuin op te hangen. Zo is de aankleding van een feestmaal compleet. Lekker sfeertje!

Diy Slinger van papier

Wat een vrolijke boel deze diy slinger van papier. Maak ‘m in allerlei zomerse kleurtjes of juist in het wit voor een meer stijlvolle versiering. Of gebruik papier met figuren erop zoals bloemen of in een bepaald thema voor een kinderfeest.

slinger van papier
Zo te zien is de slinger in een handomdraai te maken. Het enige dat je nodig hebt is papier, touw, een nietmachine en mooi papier.

Als je de slinger, net als ik, buiten op wilt hangen, vergeet je ‘m dan niet binnen te halen wanneer het gaat regenen?!

slinger van papier

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter