DIY/knutselen wonen

DIY vlinders in een stolp

vlinder in stolp diy
Mirian
Geschreven door Mirian

Aan het begin van de lente zie je de eerste vlinders door de lucht vliegen. Het heeft wel iets weg van dwarrelen. Vlinders bestuiven bloemen als ze de bloemen bezoeken om nectar te zuigen. Ook kinderen staan vaak even letterlijk stil om te kijken naar dat mooie beestje met zijn mooie kleuren.

DIY vlinders in een stolp

vlinders in een stolp diyEen echte eye-catcher in je huis zijn deze vlinders in een stolp. Dat koop je dus niet zelf. Je maakt het zelf!

Via deze link kom je op de website van Myrte terecht. Misschien dat je haar kent van de mooie kussenhoezen met vogels. Zoals je ziet gaat haar liefde voor dieren verder dan alleen de vogeltjes.

Gelukkig heeft ze naast haar Engelstalige uitleg (wat niet voor iedereen een even makkelijk is…) hele mooie, duidelijke foto’s geplaatst van de verschillende stappen in deze DIY.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter