DIY/knutselen webshops winacties/kortingscodes

Doekies

doekies1
Mirian
Geschreven door Mirian

Doekies. Twents voor knuffelen. En knuffelen met de producten van Doekies kun je zeker: met name de labeldoekjes en de knuffels hebben een hoog knuffelgehalte! Doekies maakt alles voor de allerkleinsten: knuffels, luierzakjes, labeldoekjes, vlaggenlijnen,box- en speelkleden, box- en speelgoedzakken en lakentjes. Heb je iets in je hoofd en kun je het niet zelf maken of heb je er geen tijd voor? Ook dan ben je bij Doekies aan het goede adres! Doekies werkt ook in opdracht. Snuffel eens op de site rond om inspiratie op te doen en bestel!

Namens Doekies mogen we weggeven een pakket met een labeldoekje of doekieraf, luierzakje en speenkoord ter waarde van € 21,85. De winnaar kan in overleg de kleur en/of motiefjes uitkiezen. Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook. De actie loopt tot en met 23 april.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter