overig

Doodleboek Studio Stationery

doodleboeken
Mirian
Geschreven door Mirian

Wat een gaaf product van Studio Stationery: het doodleboek. Ik ben fan!  Mooie tekeningen, goede ideeën, inspirerende teksten en mooie verhalen; je kunt ze allemaal in dit boek kwijt. Het boek heeft een harde kaft en blanco pagina’s. En heel handig: binnenin het boek zitten twee koordjes zodat je altijd weet te vinden wat je nodig hebt.

Het boek is verkrijgbaar in twee verschillende maten (smalle en large) en heel veel verschillende kleuren. Ik kan bijna niet kiezen, ik vind ze allemaal mooi. Welke kleur zal ik op mijn verlanglijstje zetten?

Het doodleboek is te koop bij Studio Stationery en kost € 6,96 (small) en € 11,95 (large)

doodleboeken

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter