DIY/knutselen feest

Doosje van vilt

doosje van vilt
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik ben de laatste tijd wat aan het fröbelen met vilt. Leuk om te doen en je kunt prachtige dingen maken, zoals dit doosje bijvoorbeeld. Op de site vind je een duidelijke instructie hoe je dit doosje moet maken. Heel simpel is het, ook als je onervaren bent met vilt kun je dit doosje prima maken. Leuk om je (kleine) cadeautje in dit vilten doosje te geven. En ben je op dreef? Dan maak je er heel veel en gebruik je het voor de traktatie van je zoon of dochter.

doosje van vilt

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter