wonen

Dreumes enzo

dreumes enzo1
Mirian
Geschreven door Mirian

Op zoek naar leuke accessoires voor de baby- of kinderkamer? Dan ben je bij Dreumes enzo aan het juiste adres! Van lampen tot muurstickers en van muziekdoosjes tot dekbedovertrekken. Ook voor het leukste kraamcadeautje kun je bij Dreumes enzo terecht. Ik vind de kinderlampen van Dreumes enzo erg leuk! Lieve konijntjes of een schattige egel als nachtlampje, maar ook prachtige hanglampen om op de kinderkamer te hangen.

Ben je zwanger en nog niet alle benodigdheden in huis? Ook dan kun je bij Dreumes enzo terecht. Ze hebben een uitgebreide collectie hydrofiele luiers en washandjes. Je vindt de hydrofiele luiers in allerlei vrolijke kleurtjes en in verschillende dessins. Uiltjes, sterren, hartjes, voor ieder wat wils. En ook handig: Dreumes enzo verkoopt extra grote hydrofiele luiers.

Nog niet echt een idee hoe je de kinderkamer moet inrichten? Doe dan inspiratie op bij Dreumes enzo. Je vindt veel leuke ideeen op de website, uiteraard met foto’s en een link naar de gebruikte producten. Ideaal!

 

dreumes enzo

dreumes enzo1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter