winacties/kortingscodes

Duh-boekjes

duh-boekje1
Mirian
Geschreven door Mirian

iBooks voor kinderen, het is natuurlijk helemaal van deze tijd. Dat moeten de makers van de Duh-boekjes ook gedacht hebben. Zij ontwikkelden informatieve, interactieve boeken voor de iPad. Bedoeld voor kinderen van de basisschool. Het interactieve karakter is echt een enorm voordeel als je het vergelijkt met papieren boeken. Zo kun je met een druk op de knop een filmpje kijken of een puzzel maken. Ook heel handig: moeilijke woorden kunnen worden aangeklikt en dan verschijnt er een uitleg van het woord.

Op dit moment zijn er vier titels beschikbaar: Friet, Katten, Vulkanen en Kastelen en ridders. Onze oudste zoon heeft de boekjes met veel plezier gelezen en hoopt op meer titels. En die komen er vast, want ik denk dat dit een groot succes gaat worden.

De Duh-boekjes zijn beschikbaar voor iPad en kosten € 3,49 per stuk.

Namens de makers van de Duh-boekjes mogen wij een code weggeven voor een gratis Duh-boekje. Wat moet je daarvoor doen? Geef hieronder aan welk boekje je wil winnen en waarom je juist dat boekje wil winnen. Deze actie loopt tot en met 6 april 2013.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter