DIY/knutselen webshops winacties/kortingscodes

Durftestempelen

durf te stempelen1
Mirian
Geschreven door Mirian

Ken je de webshop Moosmade nog? Een online shop vol met stempels, stempels en nog eens stempels. Helaas stopte eigenaresse Moniek er een aantal maanden geleden mee, maar ze heeft een waardig opvolger gevonden. Wivine van der Linden nam de shop over en gaat verder onder de naam Durftestempelen. Bij Durftestempelen kun je terecht voor de leukste en mooiste stempels, voor alle gelegenheden. Verjaardag, geboorte, bedankje, bruiloft, voor elke gelegenheid een stempel. Stempels met een mooie afbeelding, maar ook stempels met leuke teksten. Je vindt het allemaal bij Durftestempelen. Gebruik de stempel op een cadeautje, op een brief of kaart of op een label. Welke stempel(s) kies jij?

Namens Durftestempelen mogen we onze lezers een korting van 10% aanbieden. Gebruik hiervoor de code Gespotvoorjou2014. Deze korting is geldig tot en met 15 september.

durf te stempelen1

durf te stempelen

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

3 Reacties

Laat een reactie achter