winacties/kortingscodes

Dwarsligger

Print
Mirian
Geschreven door Mirian

Herken je het? Je gaat met vakantie en je hebt je voorgenomen lekker te relaxen. Veel boeken mee dus. Maar wat nemen die boeken veel ruimte in en wat maken ze de tas zwaar… Dwarsligger is de oplossing hiervoor: een compleet boek in een handzaam formaat. Zo klein (12 x 8 centimeter) en zo licht (nog geen 145 gram) als een mobiele telefoon. Ondanks het kleine formaat is het boek heel goed te lezen. Handig mee voor op vakantie, maar ook een prima formaat om in je handtas te stoppen zodat je kunt lezen in bijvoorbeeld trein of bus.

Er zijn al veel verschillende titels in Dwarsligger-formaat verschenen: van romans tot thrillers, maar ook non-fictieboeken. Genoeg keuze dus.

Namens Dwarsligger mogen wij drie exemplaren weggeven van de Dwarsligger De klap van Christos Tsiolkas. Dit is een fascinerende psychologische roman over de moderne samenleving: iemand slaat op een feest andermans kind. Aan wiens kant sta jij?
Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 21 augustus 2012.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Naam van de actie
Dwarsligger

 

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter