DIY/knutselen feest

Een Halloween traktatie, uitnodiging én knutsel!

halloween traktatie
Mirian
Geschreven door Mirian

Vierde jij toen je klein was Halloween? Wij gingen met Drie Koningen, begin januari, langs de deuren om snoep te scoren. Hier in het dorp gaan steeds meer kinderen met Halloween langs de deuren. Doe jij daar ook aan mee?

Voor degene die rond die periode jarig zijn is er een geheel nieuw thema ontstaan om je verjaardag aan op te hangen. Halloween geeft een scala aan leuke, enge traktaties, uitnodigingen en knutsels! Het idee hieronder is eigenlijk alle drie in één. De opgeblazen ballon kan de uitnodiging van een kinderfeest bevatten of juist wat lekkers van de traktatie. En als je geen jarige hebt staan de ballonnen ook leuk als aankleding voor een Halloween-feest!

Zo maak je de Halloween traktatie uitnodiging of knutsel!

halloween traktatieSoms zeggen beelden meet dan 1000 woorden…. Zo ook met de foto hiernaast! Zo maak je dus deze Halloween traktatie! Als je er juist een uitnodiging van wilt maken schuif je een opgerold stukje papier in de ballon. Op deze site vind je nog een paar mooie foto’s en de Engelse uitleg van dit idee.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter