DIY/knutselen wonen

Een stoere boekenplank van een skateboard

skateboard boekenplank
Mirian
Geschreven door Mirian

Een boekenplank op de kinderkamer…. Vaak is het een laatste dingetje bij de inrichting. Of je komt erachter dat je toch meer plek wilt creëren om op te bergen. Maar ook zoiets saais als een boekenplank kan een blikvanger worden!skateboard boekenplank

Boekenplank van een skateboard

Deze boekenplank wil iedere jongen en stoere meid wel op zijn kamer! Een boekenplank van een skateboard! Waarschijnlijk droomt je kind dan alleen nog van weelies, grinden en halfpipes! (Oké, deze termen heb ik gegoogled…)  Super stoer en super simpel om te maken.

skateboard boekenplankOp deze foto kun je zien dat ze simpele boekenplank beugels gebruikt hebben die je vast nog van vroeger kent en die je wellicht ook nog wel ergens hebt liggen in huis. Daarop is het skateboard gelegd. Vaak is de onderkant van een skateboard ook mooi gekleurd. Kijk je ook niet meer tegen een saaie onderkant als de plank wat hoger gemonteerd wordt.
De vorm van het skateboard zorgt er ook voor dat de spulletjes die je erop zet er niet vanaf glijden.

Op Marktplaats worden veel skateboards aangeboden voor een klein prijsje.

Bij dit soort creatieve ideeën denk ik altijd: waarom kom ik nou niet op zo’n gaaf idee???

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter