DIY/knutselen

Een vlinder knutselen met kralen

vlinder
Mirian
Geschreven door Mirian

De lente en zomer mogen wel van start gaan! Ik begin alvast met een leuke knutsel om in de stemming te komen! Deze vlinder knutselen met kralen maakt iedereen blij.

vlinder knutselen

Een vlinder knutselen met kralen

Benodigdheden:

  • wasknijper
  • kralen (of rietjes in stukjes geknipt)
  • ijzerdraad of chenilledraad
  • wat verf
  • lijm

Zorg dat de gaatjes in de kralen groot genoeg zijn voor je ijzerdraad. Verf eerst de wasknijper in de gewenste kleur. Terwijl de wasknijper droogt rijg je kralen aan het ijzerdraad. Draai van het ijzerdraad een 8-vorm met beide uiteindes in het midden. Deze uiteindes draai je aan elkaar vast. Dit wordt de eerste vleugel van de vlinder. Maak ook een tweede vleugel.

vlinder knutselen
Van een kleiner stukje chenilledraad maak je een antenne met aan het uiteinde een kraaltje. Lijm alle onderdelen nu aan de wasknijper vast.

vlinder knutselen

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter