DIY/knutselen

Egel van bladeren

egel
Mirian
Geschreven door Mirian

De bladeren vallen van de bomen en het is duidelijk te zien: het is herfst! Leuk om knutselwerkjes te maken met dingen van de herfst. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze egel? Op de site vind je een mal van een egel. Print deze en knip m uit. Versier de egel met de bladeren die je in het bos hebt gevonden. Leuk!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter