DIY/knutselen wonen

Ei van ijs

ei van ijs
Mirian
Geschreven door Mirian

De komende dagen wordt het weer heerlijk weer en dus is het vast nodig om af en toe verkoeling op te zoeken. Dat kan met deze ijs-eieren, echt heel leuk! Wat heb je nodig? Ballonnen, kleine speelgoedjes (bijvoorbeeld plastic figuurtjes), water en een vriezer. Stop het speelgoed voorzichtig in de ballon en vul de ballon daarna met water. Avondje in de vriezer, de ballon eraf halen en je hebt een echt ijs-ei met daarin een verrassing!  Wedden dat je kind (eren) alles zullen proberen om het speelgoedje te pakken te krijgen?

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter