DIY/knutselen

Envelop van stof

envelop van stof
Mirian
Geschreven door Mirian

Weer eens wat anders dan een envelop van papier: gebruik een envelop van stof. Je kunt er een klein cadeautje op een leuke manier in verpakken en zo’n stoffen envelop is ook ideaal om een cadeaubon in te doen. Geeft net iets leuker! Maar je kunt m natuurlijk ook gewoon gebruiken om post te versturen. Het plakken van een postzegel op een stoffen envelop is wat lastig, maar je kunt de envelop natuurlijk prima in een doorzichtig kaartenzakje doen en daar de envelop op plakken.

Je maakt de envelop van restjes stof. Op de site vind je een sjabloon om de envelop te maken. Ook vind je hier een duidelijke instructie. (Ook als je niet zo handig bent met naald en draad lukt het je deze envelop te maken!).

envelop van stof

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter