uitjes

Terugblik Feel good & Shop Event

feel good en shop event
Mirian
Geschreven door Mirian

Afgelopen weekend werd voor de eerste keer het Feel good & shop event gehouden. En natuurlijk nam ik een kijkje. De eerste punten werden al gescoord toen ik de locatie binnen  kwam: de Koekbouw aan de Noordkade in Veghel. Wat een prachtige locatie. Industriële look met authentieke details, maar zeker ook modern. Op het terrein kun je gratis parkeren, ook niet onbelangrijk. Bij binnenkomst kreeg je een heuse goodiebag, met zo bleek later thuis, veel leuke spulletjes.

In de grote hal stonden bijna 100 stands. Van woonaccessoires tot kleding, van stationery en inpakmaterialen tot eettentjes en van stempels tot sieraden. Voor ieder wat wils dus! De stands waren gemaakt door pallets op hun zijkant neer te zetten. Simpel eigenlijk, maar het gaf een heel knus gevoel en zag er meteen gaaf uit. Uiteraard heb ik een rondje langs alle shops gemaakt. En wow, wat word je hebberig van alle spulletjes die er te vinden zijn. Iedere shop presenteerden zijn spulletjes op een eigen, prachtige manier. Leuk om daar alleen al naar te kijken.

Een van de dingen die mij nog meer opviel, was de enorm gezellige en relaxte sfeer die er op het event hing. Ook aan de kinderen was gedacht. Zo was er onder meer een grote ballenbak en lagen er kleurplaten bij de ingang. Veel standhouders dachten ook aan de kinderen. Mijn dochter van vier, die gezellig met mij mee was, kreeg veel aandacht en een aantal leuke goodies. Ze wil ongetwijfeld nu vaker mee 🙂

Heb je dit jaar het Feel good & shop event gemist? Volgende keer zou ik zeker gaan als ik jou was, meer dan de moeite waard!

feel good en shop event

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter