uitjes

FeelGood Market

feelgoodmarket
Mirian
Geschreven door Mirian

Iedere derde zondag van de maand wordt er in Eindhoven een heel leuke markt georganiseerd: de FeelGood Market. Struin lekker rond langs de verschillende kraampjes met kinderspullen, streekproducten, sieraden, mode, vintage en meer. Ook is er op de GeelGood Market live muziek en kun je er workshops op het gebied van dans en theater volgen. Je kunt er relaxen op de zitzakken en luisteren naar muziek. Ook je kinderen kun je gerust meenemen, er is genoeg voor hen te doen en zij zullen zich ook zeker vermaken.
Iedere editie van de markt is er weer een nieuw, gevarieerd aanbod aan producten. Je bezoek zorgt zeker voor een leuke middag!

De eerstvolgende FeelGood Market vindt plaats op zondag 15 juni op Strijp S in Eindhoven. Je kunt de markt bezoeken van 12.00 uur tot 18.00 uur. De entree is gratis.

feelgoodmarket

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter