uitjes webshops winacties/kortingscodes

Feel good & Shop Event

Basis RGB
Mirian
Geschreven door Mirian
Nederland is een nieuw evenement rijker: het Feel good & Shop event! Dit gloednieuwe evenement vindt plaats op 20 en 21 maart. Die twee dagen is de Koekbouw van CHV Noordkade in Veghel omgetoverd tot een waar feel good en shopwalhalla waar je volop kunt genieten van fashion, feel good en lifestyle.
Leuke lintjes, Catch my drift, Oktoberdots, Hipgemaakt, Durftestempelen, zomaar enkele namen van webshops die op het event te vinden zijn. Niet de minste namen dus. Maak tijdens het event kennis met de mensen achter de webshops! Op de website van het Feel good & Shop event en op de Facebookpagina van het event vind je een volledige overzicht van alle deelnemende (web)shops Maar je kunt meer doen dan shoppen op het Feel good & Shop event: laat je inspireren tijdens een creatieve workshop (wat dacht je van handlettering of soulcollage?) of geniet van een heerlijk hapje en drankje.
Het Feel good & Shop Event vindt plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart in Veghel. Bestel je kaartje online voor € 6,50, aan de deur betaal je € 8,50.
Namens het Feel good & Shop Event mogen we twee toegangskaarten voor dit gave event weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en like ons en het Feel good & Shop Event op Facebook. De actie loopt tot en met 1 maart 2015.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Feel good & Shop Event

Basis RGB

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter