feest

Felicitatie zwemdiploma

felicitatie zwemdiploma1
Mirian
Geschreven door Mirian

Het is een mijlpaal in het leven van ieder kind, maar ook zeker in dat van iedere ouder: het behalen van een zwemdiploma. Ik was al veel langer op zoek naar een leuke felicitatie als iemand een zwemdiploma had behaald, maar kon helemaal niets vinden. Tot deze week. Toen spotte ik zomaar twee leuke felicitaties voor een zwemdiploma. Je vindt ze in deze blog!

Postkaart zwemdiploma
Wendy de Boer ontwierp een prachtige kaart om iemand met het zwemdiploma te feliciteren. De kaart is geschikt om te geven of te sturen voor zowel diploma A, B als C. De kaart kost
€ 0,80. Bestel je meteen vijf kaarten, dan betaal je slechts drie euro. De kaart is gemaakt in A6-formaat. Je bestelt de kaart hier.

UP Wendy kerstkindjes FRONT

Ketting zwemdiploma

Mirjam de Boer verkoopt in haar webshop Hebbuh.com heel leuke zwemdiploma-kettingen. Ze lijken op een medaille en zijn er in drie soorten: met een A, een B en een C. Voor ieder diploma een ketting dus! De ketting heeft de kleuren rood, wit en blauw. De ketting kost € 9,00 per stuk. Je bestelt de kettingen hier.

felicitatie zwemdiploma   felicitatie zwemdiploma1   felicitiatie zwemdiploma 2

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter