wonen

Flavourites live 2014

flavourites live 2014
Mirian
Geschreven door Mirian

Live shoppen bij de leukste webshops. Dat kan tijdens Flavourites live, die dit jaar alweer voor de zesde keer wordt gehouden. Ongeveer 150 webshops presenteren zich dat weekend in Amsterdam. Fashion, accessoires, interieur, kinderen, reizen, je komt het allemaal tegen tijdens Flavourites live.  Zo vind je onder andere Bruut Wonen, De Kunstboer, Dreamkey, Hipgemaakt en Tafelziel op de beurs.

Flavourites live vindt plaats van vrijdag 21 tot en met zondag 23 november aanstaande. Openingstijden: 10.00 uur tot 18.00 uur. Locatie: Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Tickets kosten in de voorverkoop  €11,00, aan de deur betaal je € 12,50.

flavourites live 2014

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter