webshops

Floor & Daan

Floor & Daan
Mirian
Geschreven door Mirian

Floor & Daan! Alleen de naam klinkt al leuk! Bij Floor & Daan vind je baby- en kinderkleding van bekende merken zoals Ralph Lauren, Imps & Elfs en Petit Beteau. Je vindt er zowel nieuwe als tweedehandskleding. Jacqueline Benthem is de eigenaresse van Floor & Daan. Deze naam is niet zomaar gekozen, Floor en Daan zijn ook de namen van haar eeneiige tweeling. Logisch dat ze een webshop in kinderkleding is begonnen:  Jacqueline is namelijk  gek op shoppen en het combineren van nieuwe en tweedehandskleding. Het resultaat is deze leuke webwinkel! Snuffel maar eens rond, misschien vind je er leuke kleding voor jouw kind(eren)!

Heb je zelf tweedehands merkkleding die je kwijt wil?  Je kunt deze kleding inbrengen en ontvangt 50% van de verkoopprijs als het kledingstuk verkocht is. Iets voor jou?

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter