webshops

Fotoalbum maken + 25% actiecode!

fotoalbum maken
Mirian
Geschreven door Mirian

Aan het begin van ieder nieuw kalenderjaar maak ik altijd een fotoalbum van het afgelopen jaar. Door het jaar heen zet ik alle gemaakte foto’s op m’n pc. Half januari breng ik dan orde in deze chaos aan en maak er een leuk fotoalbum van.

Fotoalbum maken + 25% actiecode

Omdat het maken van zo’n album niet heel moeilijk is en iedere aanbieder van online fotoalbums maken een soortgelijk programma gebruikt ben ik niet heel merkvast. Dit jaar heb ik gekozen voor een album van de Hema. Lekker Hollands en als beste getest door de Consumentenbond in september 2015.

Ik merk dat ik ieder jaar weer een strijd met mezelf voer over de invulling van al die pagina’s. Veel foto’s op één pagina, of juist niet? Leuke achtergrondjes gebruiken, of toch niet? Die onscherpe foto gebruiken omdat ik die ene leuke dag een plek wil geven? Na heel wat uurtjes werk (terwijl ik had gedacht dat wel eventjes te doen….) heb ik dan toch een mooi naslagwerk gemaakt over 2015.

En ik zou geen echte Hollander zijn als ik vervolgens op internet niet op zoek ging naar een leuke kortingscode van de Hema. En dus kwam ik op Acties.nl uit en vond daar een actiecode voor wel 25% korting op de fotoboeken van de Hema! Deze kortingscode is trouwens nog geldig tot en met 31 januari.

Nu is het afwachten wanneer ik mijn fotoboek binnenkrijg en ik samen met mijn jongens het afgelopen jaar in beelden nog eens voorbij laat komen!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter