DIY/knutselen feest

(Verjaardags)kalender Fotofabriek.nl

fotofabriek1
Mirian
Geschreven door Mirian

Al een tijdje was ik op zoek naar een leuke verjaardagskalender. Ik kon er niet eentje naar mijn zin vinden en dus heb ik  zelf een kalender gemaakt. Online, bij Fotofabriek.nl. Met heel simpele software (beschikbaar voor Windows en Mac) maak je een heel eenvoudig een (verjaardagen)kalender. Geheel naar eigen wens. Ik had het onderwerp van mijn verjaardagskalender snel gevonden: Richard Scarry. Ik ben gek op de kinderboeken van deze man en we hebben er dan ook veel thuis. Ik heb foto’s van enkele mooie plaatjes uit verschillende boeken gemaakt en deze in de kalender gezet. Uiteraard passen de plaatjes bij de verschillende seizoenen. Binnen drie dagen had ik de kalender in huis, snel dus! Ik ben heel blij met het resultaat. De kalender heeft inmiddels een mooi plekje gekregen.

Naast verjaardagskalenders in verschillende maten kun je bij Fotofabriek.nl ook terecht voor jaarkalender en familieplanners. Het is bijna 2015: een nieuw jaar, een nieuwe kalender. Denk er ook eens aan om een persoonlijke kalender als sinterklaas- of kerstcadeautje te geven. De kalenders zijn er vanaf € 14,99.

Fotofabriek      fotofabriek1

Fotofabriek

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter