feest recepten

Friet op tafel

patattafel
Mirian
Geschreven door Mirian

Tijdens het kinderfeestje van onze oudste zoon werd er aan het einde van de middag natuurlijk frietjes gegeten. Wij maakten het feest compleet door de frietjes op tafel te leggen en dus niet op een bord. De gezichten en reacties waren geweldig: mag dat zomaar? Ja, want het is feest! En natuurlijk hoefde er ook niet met bestek gegeten te worden. Nu, maanden na het feestje, wordt er door de kinderen nog steeds over gesproken. Ook een idee voor het kinderfeestje van jouw kind?

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter