webshops winacties/kortingscodes

Gadgets van Radbag.nl

radbag1
Mirian
Geschreven door Mirian

Op zoek naar iets leuks? En leuk cadeau of iets voor jezelf? Iets dat je eigenlijk helemaal niet nodig hebt, maar wel leuk is? Dan ben je bij Radbag.nl aan het goede adres. In deze webshop vind je de leukste gadgets, voor een prima prijs.

Ik ontving zes leuke vaasjes in de vorm van een gloeilamp. Erg retro en dus helemaal hip. Leuk om kleine, vrolijk gekleurde bloemetjes in te doen. Ik heb twee setjes van drie in de woonkamer gezet, een setje op de eettafel en een setje op de woontafel. Ik heb er al veel leuke reacties op gekregen. Maar Radbag.nl verkoopt veel meer leuks. Gebruik je tandenstokers? Dan is deze tandenstoker-dispenser een leuke gadget. Veel leuker toch dan een standaard wit doosje? Ook leuk: de sticky notes voor de Iphone 5. De post-its passen precies op de achterkant van je telefoon. Handig om je boodschappenlijstje op te schrijven, je to do lijst of dingen die je niet mag vergeten.

Tip: vind jij het ook zo moeilijk om een leuk cadeautje voor een man te kopen? Ik weet zeker dat je bij deze webshop slaagt!

Namens RadbagNL mogen we een setje gloeilampglazen (zes stuks) weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 5 december 2014.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
RadbagNL

radbag radbag1

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

6 Reacties

Laat een reactie achter