DIY/knutselen

Garage van wc-rollen

garage wcrollen
Mirian
Geschreven door Mirian

Heeft jouw zoon ook zo ontzettend veel auto’s? Wij hebben echt ontzettend veel kleine autootjes in huis. Veel gekregen, maar ook een behoorlijk aantal zelf gekocht. Er zijn ook zulke leuke autootjes te koop. Bij ons liggen de autootjes in een heel grote bak. Dit is eigenlijk een veel leukere manier om de autootjes te bewaren: maak een garage van wc-rollen. De garage is gemaakt van een houten kistjes waarin allemaal wc-rollen zijn geplaatst. Geef de mooiste auto’s een plek in deze leuke garage.

garage wcrollen

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter