webshops

Geen lege telefoons en tablets met de powerbank!

powerbank
Mirian
Geschreven door Mirian

Lekker op vakantie met de kinderen en op de achterbank een spelletje of film op de tablet / telefoon. Maar geen stopcontact in de buurt voor als ie leeg is… Van de webshop Juns.nl mochten we een powerbank uittesten. Nadat ik überhaupt had ontdekt wat een powerbank eigenlijk is leek het ding me meteen erg handig! We kregen deze opgestuurd net voor we naar Engeland vertrokken met de auto.

powerbank

Met een powerbank heb je extra batterijen bij je.

Een powerbank is dus een mobiele accu die je overal mee naar toe kunt nemen. De powerbank zelf kan weer opgeladen worden door deze met de meegeleverde kabel aan te sluiten op een stopcontact. Het meegeleverde kabeltje is een mini-usb kabel.

Zelf probeer ik de vakantie zonder telefoon door te komen, maar om de kinderen tijdens een lange autorit zoet te houden is een tablet na de traditionele auto-bingo en liedjes echt een uitkomst. En je wilt natuurlijk wel altijd en overal bereikbaar zijn!
Voor ons vertrek zette mijn man een aantal kinderfilms op de tablet. Dan is het wel handig dat de tablet een flink aantal uren kan afspelen. Daarbij zijn de stopcontacten in Engeland ook weer anders dus de powerbank was een onmisbare gadget!
Nadat de tablet zo goed als leeg was sloten de kinderen de powerbank aan op de tablet en keken gewoon verder. Er zat voldoende power in voor 4 keer je telefoon opladen! Het opladen van de powerbank, thuis, duurde trouwens zo’n 12 tot 15 uur. Ook handig is dat je kunt zien hoe vol hij nog is.
Tot slot nog wat tips voor je telefoon / tablet op vakantie:
– zorgt dat alles opgeladen is voordat je vertrekt, zowel je telefoon / tablet en powerbank
– zet alle functies die je niet perse gebruikt uit, zoals bluetooth maar ook wifi als dat niet beschikbaar is.
Twee weken geleden wist ik amper wat een powerbank was, nu zou ik al niet meer zonder kunnen op vakantie! Toppertje!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter