feest

Geld verpakken doe je zo!

geld in bonbon doos
Mirian
Geschreven door Mirian

Kleine kindjes worden groot…. Gaven we voorheen dozen Duplo, Barbiepoppen of een nieuwe zwembroek cadeau. tegenwoordig vragen de neefjes en nichtjes steeds meer om geld. Ik vind dat niet zo leuk om te geven maar dit idee maakt het al een stuk leuker.

Geld verpakken in bonbon doos

geld bonbon doosVul een lege doos bonbons met stapeltjes muntgeld en/of briefgeld. Je moet op tijd beginnen met sparen én met het leegeten van een doos bonbons. (Wat duurt bij jou het langst :)) Versier ieder stapeltje met een leuke versiersel. Zo maak je het geheel helemaal af. In de doos, strik eromheen en tover een glimlach op de jarige!

geld in bonbon doos

geld in bonbon doos

Bekijk op deze site meer foto’s van deze leuke manier van geld verpakken.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter