overig

Gespot voor jou! gaat door!

profielfoto_3
Mirian
Geschreven door Mirian

Na bijna een maand stilte lees je het goed: Gespot voor jou! gaat door! Vanaf nu zul je weer op de hoogte worden gehouden over de mooiste DIY, de lekkerste (en makkelijkste) gerechten, de leukste webshops, de meest prachtige kinderboeken en veel meer!

Hetzelfde concept, een andere blogster

Eerst stoppen en nu toch weer door? Dat verdient enige uitleg. Na het bericht van Mariko waarin ze aangaf te stoppen met bloggen heb ik, Ingrid, haar benaderd. Tijdens een lekkere kop thee in een gezellig café in Eindhoven kwamen we snel tot elkaar. En zie hier; binnen een maand typ ik mijn eerste blog voor Gespot voor jou!

Als vaste bezoekster van Gespot voor jou! wil ik voor jullie dezelfde leuke items zoeken die je gewend bent hier te vinden. Ook via Facebook, Twitter en Pinterest zul je ons weer tegenkomen. Op den duur zul je steeds meer mijn schrijfstijl, pagina lay-out en dergelijke gaan herkennen. Maar de inhoud zal hetzelfde blijven. Namelijk leuke dingen spotten voor jou!

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

Laat een reactie achter