overig

Gespot voor jou! stopt

Ja, je leest het goed. Gespot voor jou! stopt. Met pijn in mijn hart, dat wel. Sinds maart 2012, ruim drie jaar dus, kon je hier elke dag een blog lezen. Een gave webshop, een coole DIY, een goede app, een leuke traktatie, geweldige winacties: we hebben veel, heel veel leuks voor je gespot. En nu is het klaar. In ieder geval voorlopig. Wellicht komt deze blog nog een keer terug, maar dat zal de tijd moeten leren.

Gespot voor jou! is veel groter geworden dan ik ooit had durven dromen. Begonnen als een idee: “leuk om een blog te maken waar leuke dingen op worden verzameld” en maar kijken waar dat schip strandt. En dat schip strandde niet. Sterker nog, het schip ging verder en verder. En als ik nu niet stop, dan vaart het schip nog steeds veel verder. Daar ben ik van overtuigd. Maar doordat Gespot voor jou! steeds groter werd (hoe cool!?), moest er ook steeds meer tijd ingestoken worden. Helemaal niet erg. Ik vind het leuk en krijg er energie van. Maar de tijd raakt ook een beetje op. Naast Gespot voor jou! heb ik nog een drukke, verantwoordelijke full-time baan en een gezin met drie jonge kinderen. En mijn man wil natuurlijk ook af en toe aandacht 🙂 Genoeg te doen dus. En dus liep ik al langer met het idee om te stoppen. Maar de definitieve keuze maken was  moeilijk, en duurde dus even. Maar de keuze is gemaakt: je leest de allerlaatste blog.

DANK JE WEL! Dank je wel voor voor het lezen, het volgen van en het reageren op Gespot voor jou! Ik vond het geweldig! Wie weet tot ziens!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

3 Reacties

Laat een reactie achter