feest

Gezonde traktatie met druiven

gezonde traktatie druiven
Mirian
Geschreven door Mirian

Van mij mag een traktatie een mate van zoetigheid bevatten. Er hoeven geen hele chocoladerepen uitgedeeld te worden maar een snoepje kan geen kwaad. Een gezonde traktatie is natuurlijk nog beter. Het moet dan wel een beetje feestelijker zijn dan de dagelijkse appel die mijn kinderen al eten…. Het is tenslotte feest!

Een gezonde traktatie mét een snoepje!

Eigenlijk is deze traktatie helemaal perfect volgens mijn kijk op traktaties! De gezonde druifjes in een plastic bekertje vormen het lichaampje. De twee marsmallows vormen de ogen van dit vriendelijke monstertje. Gezond en toch wat zoetighied! iets voor jouw kind?

gezonde traktatie druiven

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

Laat een reactie achter