feest recepten

Gezonde traktatie van mandarijn met chocolade

mandarijn met chocolade
Mirian
Geschreven door Mirian

Vind je dat deze traktatie ook nog onder de categorie ‘gezond’ valt? Hij zier er in ieder geval heel feestelijk uit en helemaal ongezond is ie niet.mandarijn met chocolade

Lekker hapje van mandarijn met chocolade

Voor dit smakelijke hapje heb je slechts 3 ingredienten nodig. Mandarijn met chocolade had je vast al geraden. De witte spikkels op de chocoalde is zeezout. Ken jij die combinatie al? Iets zoets met zout? Ik weet niet of alle kinderen dat lekker zullen vinden. Dus maak je dit hapje voor kinderen dan is het verstandig om een aparte portie zonder zeezout te maken.

mandarijn met chocolade

 

In 10 minuten heb je een hele schaal vol gemaakt. Smelt jouw favoriete smaak chocolade au bin marie en doop hier de partjes manadarijn voor de helft in. Laat de stukjes op een stuk bakpapier weer hard worden. Gebruik je zeezout? Strooi dit dan over de chocolade vóór deze weer hard wordt.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter