feest

grappige traktatie Olaf uit Frozen

frozen_olaf_traktatie
Mirian
Geschreven door Mirian

Oké het is zomer en ik schrijf over een traktatie van een sneeuwpop. Maar dit is niet zomaar een sneeuwpop. Het is Olaf uit de film Frozen! En Olaf mag van mij zelfs in de zomer langskomen. Zo leuk vond ik zijn karakter in de film.

Traktatie Olaf uit Frozen

Toen ik deze traktatie zag moest ik erom lachen. Daarom vind ik deze traktatie ook zo goed bij Olaf passen: om Olaf moet ik ook lachen!

traktatie_olaf_uit_frozenDit heb je nodig voor deze grappige traktatie:
– 2 of 3 maten witte marshmallows/spekjes
– zoute stengels
– donkere skittles of m&m’s als knopen
– krentjes voor de oogjes
– Tumtummetjes voor de neus

De tekst op de foto is in het Engels. Op internet zijn volop plaatjes van Olaf te vinden die je kunt gebruiken om zelf een kaartje met Nederlandse tekst te maken. Gebruik de tekst: ‘Zullen wij een sneeuwpop maken?’ omdat je daarmee verwijst naar het gelijknamige lied uit de film.

Zullen we een sneeuwpop maken?

Om je nog een beetje verder op weg te helpen met deze traktatie van Olaf uit Frozen heb ik een mooie afbeelding gemaakt met de Nederlandse tekst erop. Nee, de rest moet je echt zelf doen! De boodschappen en zo….

traktatie olaf frozen

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter