DIY/knutselen

Gratis downloads Sinterklaas

gratis downloads sinterklaas
Mirian
Geschreven door Mirian

Van aftelkalender tot Pietendiploma. Ik zocht de mooiste gratis downloads op om jouw Sinterklaasfeest 2015 vorm te geven! Klik telkens op de afbeelding om naar de bron te gaan.

De leukste gratis downloads Sinterklaas

verlanglijst sinterklaas

Een prachtig nostalgisch velanglijstje. uitprinten en invullen maar!

 

gratis downloads sinterklaas

Een mooie poster om je huis mee te versieren. Illustratie van Caroline Ellerbeck.

 

schoenzet kalender sinterklaas

Wat vind jij van deze nieuwe zwart-wit trend?

 

gratis downloads sinterklaas

Of houd jij meer van deze vrolijk gekleurde cadeau tags?

 

gratis downloads sinterklaas

Tot slot mag een heus Pietendiploma ook niet ontbreken! Leuk voor op school maar thuis kun je ook aan Pietengym doen!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter