uitjes

Gratis kaarten voor Kerstbeleving in Den Bosch!

kerstbeleving_uitgelicht
Mirian
Geschreven door Mirian

Oke, het duurt nog wel even voor het kerst is maar je huis in kerstsferen onderdompelen heeft tijd nodig! Vandaar wellicht dat de jaarlijkse Kerstbeleving in de Brabanthallen te Den Bosch begin november al plaatsvind (5 tot en met 8 november). En jij kan kaartjes winnen!

kerstbeleving

Wat is er te doen tijdens de Kerstbeleving

Maar voor je heel enthousiast naar beneden scrolt om te zien hoe je die kaartjes wint wil je vast ook wel weten wat er allemaal te doen is tijdens de Kerstbeleving!
Ten eerste kun je er lekker shoppen. Op Kerstbeleving kom je duizend-en-één leuke en unieke hebbedingetjes tegen voor elk budget, voor jong en oud. Van typisch kerst tot de leukste modeaccessoires.
Ten tweede kun je lekker creatief bezig zijn! Er zijn verschillende workshops waarbij je de handen uit de mouwen kunt steken. Zo schilder je bijvoorbeeld je eigen kerstminiaturen of maak je een prachtig tekstbord.
Verder kun je kennismaken met Hollands Beste Bloemstylist, Sara Dikker. Zij presenteert onder andere het decoreren van de kerstboom, het maken van een kerstkrans en een plantaardige kerstbal.
Tot slot mijn rede om naar kerstbeleving te gaan: TV kok Rudolph van Veen komt Kertsbeleving openen! Lekker eten  hoort onlosmakelijk bij de feestdagen. Hij heeft zich met hart en ziel gestort op het schrijven van het ultieme kerstboek. Speciaal voor de eerste bezoekers van de beurs komt hij zijn nieuwste boek signeren.

kerstbeleving

Wat moet je doen om die kaartjes te winnen?!

Oke, nu je weet wat er te doen is tijdens de Kerstbeleving kun je eens rustig lezen wat je ervoor moet doen! En dat is niet zo heel moeilijk. Laat op facebook een reactie achter met wie jij naar de Kerstbeleving zou willen gaan. Komende vrijdag maak ik de winnaars al bekend. Succes!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter