DIY/knutselen

Halloween pompoen uitsnijden

pompoen uitsnijden
Mirian
Geschreven door Mirian
Heb je al eens een pompoen omgetoverd tot Halloween monster? Een vriendin deed dat eens tijdens een kinderfeest waarbij alle kinderen een pompoen mochten uithollen en uitsnijden. Ik schat in dat ze er een week van bij moest komen! Het uithollen van zo’n pompoen is geen kleinigheidje voor een kind! Zware arbeid moet er geleverd worden met gereedschap waarmee je een kind van 5 liever niet bezig zien zijn!

Pompoen uitsnijden: Leuke ideeën en voorbeelden

Desalniettemin is het resultaat vaak sprookjesachtig mooi of juist griezelig en het harde werk meer dan waard! Ik zocht voor jou een aantal leuke en angstaanjagende uitsnijd ideeën voor een pompoen. Eens wat anders dan de gebruikelijke ogen, driehoekige neus en hoekige tanden!
Als je op de foto klikt wordt je doorgestuurd naar de site waar ik het idee spotte. Vaak staan er meer ideeën op die site of werkwijzen. Veel plezier!
pompoen uitsnijden

Klik op deze foto voor een heleboel uitsnijd motieven!

pompoen uitsnijden

Assepoester!

pompoen uitsnijden

Een echt sprookjeshuis!

pompoen uitsnijden

Olaf bij jou voor op de stoep! Op de site staan nog een aantal uitsnijd voorbeelden van Frozen.

Pompoen uitsnijden

Geen monster maar een gezellige pompoen!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter