DIY/knutselen recepten

Tips voor Halloween

koekje spin
Mirian
Geschreven door Mirian

Vrijdag is het Halloween. Als ik naar het aanbod in de winkels kijk, wordt er in Nederland steeds meer meegedaan aan Halloween. Ik heb er niets mee, maar ik zet graag wat leuke tips voor je op een rij!

Knutsel spin
Een spin mag natuurlijk niet ontbreken bij Halloween. Van zwart papier maak je deze spin, je moet wel een beetje kunnen tekenen. Bekijk op deze site hoe je de spin maakt.

Pompoenen pimpen
Natuurlijk staan er pompoenen met Halloween voor de deur. Pimp je pompen met deze leuke maskers. Als je een beetje handig bent, maak je je zelf. Maar leuke maskers zijn ook te koop. Ik zag ze onder andere bij Xenos en Flying Tiger liggen.

pompoenen pimpen

 Koekje spin
Deze koekjes in de vorm van een spin passen ook helemaal bij Halloween.  Best wel een karwei, maar het resultaat is prachtig. Op deze site zie en lees je hoe je deze koekjes maakt.

koekje spin

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter