DIY/knutselen overig wonen

Handig! – Dat ik dat niet bedacht heb

boek lezen in bad
Mirian
Geschreven door Mirian

Soms zie je dingen voorbij komen, waarvan je denkt: jee, dat ik dat niet heb bedacht. Handig!
We zetten een aantal van deze handige ideeën op een rij!

Doe een elastiek over het midden van een verfblik. Zo kun je heel makkelijk de te vele verf van je kwast halen.

elastiek verfblik

Ken je dat? De dobbelstenen die constant op de grond vallen. Zo voorkom je dat: doe de dobbelstenen in een klein doorzichtig bakje. Zo vallen ze nooit meer van de tafel. Ook ideaal voor op reis.

dobbelstenen op reis

En weer kun je het beginnetje van het plakband niet vinden. heel frustrerend. Zo los je dat op: plaats een paperclip aan het begin van de rol en je hebt het begin van de rol zo gevonden!

paperclip plakband

Waar laat jij de lepel die je nodig hebt op te roeren tijdens het koken? Liever niet op het aanrecht, dat is niet zo hygiënisch. Dit is ideaal: zet de lepel in de steel van de pan.

lepel in de pan

Vies toetsenbord? Geen probleem, in een handomdraai heb je m schoon! Pak een post-it en ga met de lijmkant langs de toetsen. Schoon is je toetsenbord!

vies toetsenbord

Een boek lezen in bad kan soms een nat boek opleveren. Niet handig. Je voorkomt dit door het boek vast te maken aan een elastiek of touw, bijvoorbeeld aan de hondenlijn.

boek lezen in bad

 

zoeken op pinterest op handig

http://www.buzzfeed.com/peggy/easons-your-life-will-be-so-much-better-in-2014#.kraWVkx4v

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter