DIY/knutselen webshops winacties/kortingscodes

Happy Paper

happy paper
Mirian
Geschreven door Mirian

Oei, erg gevaarlijk dat ik deze webshop heb ontdekt: Happy Paper. De naam zegt het al: in de shop vind je allemaal producten die iets met papier te maken hebben. Prachtige spulletjes om cadeautjes in te pakken, maar ook boeken, notitieboekjes, kaarten en posters. Alles vind je in de webshop van Lian van Dijk, de oprichtster van Happy Paper.

Op zoek naar materialen om je kerstcadeautjes leuk in te pakken? Dan ben je ook bij Happy Paper aan het goede adres. Inpakpapier, lint en stickers. Maar je vindt ook mooie kerstkaarten in de shop.

Notitieboekjes kun je nooit genoeg hebben, is mijn motto. En bij Happy Paper vind je erg leuke. Mijn favoriet? Notebook Lovebirds, met lieve gele vogeltjes. En nog een van mijn favorieten uit de shop: de stempel mus.

Tip: check ook even de category Sale. Daar vind je heel veel leuks voor weinig!

Namens Happy Papier mogen we een Happy Goodiebag weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 5 januari 2015.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Happy Paper

happy paper

 

happy paper

happypaper_logo

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

3 Reacties

Laat een reactie achter