DIY/knutselen

Herfstmobiel Frokkie en Lola

herfstmobiel frokkie en lola
Mirian
Geschreven door Mirian

We kunnen er niet meer omheen: het is echt herfst. Een heerlijk seizoen als je het mij vraagt. Ook een leuk seizoen om met de kinderen te knutselen, bijvoorbeeld deze herfstmobiel van Frokkie en Lola. Print de vier bestanden en kleur de afbeeldingen. Knip alles uit en plak de twee helften tegen elkaar. Hang alles onder elkaar, touwtje erdoor en je hebt een prachtig herfstmobiel!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter