DIY/knutselen spelidee

Herfstspulletjes verzamelen tijdens een herfstwandeling met eierdoos

herfstwandeling met eierdoos
Mirian
Geschreven door Mirian

Oh, wat kan de herfst toch mooi zijn! Zoals vandaag als de temperatuur aangenaam is, het zonnetje door de rode bladeren schijnt en het ook nog herfstvakantie is!

Tijd voor een heerlijke boswandeling om de herfst maximaal op te zuigen! Kinderen vinden het vaak leuk om een opdracht (een doel) mee te krijgen tijdens een wandeling. Op de site van Moodkids trof ik een heel tof idee aan!

herfstwandeling met eierdoos

Herfstspulletjes verzamelen tijdens een herfstwandeling met eierdoos.

Verzamel van tevoren eierdozen. Voor jonge kinderen is een klein eierdoosje van 6 eitjes voldoende. Voor de echte verzamelaars neem je een grote eierdoos voor 12 eitjes (schatten!). Download via deze link de gratis printable en plak het op de eierdoos.

herfstwandeling met eierdoos

Trek oude kleren aan en je laarzen. Vul een knapzak met drinken en wat lekkers en klaar zijn jullie!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter