webshops wonen

Het mooiere werk

het mooiere werk1
Mirian
Geschreven door Mirian

Oef, wat kwam ik weer een toffe webshop tegen: Het mooiere werk. In deze shop vind je Werkhausproducten. Innvovatieve producten voor op kantoor en thuis. Mooi, praktisch en verantwoord zijn de drie uitgangspunten van alle producten die in de shop te vinden zijn.

Ik houd nogal van een opgeruimd huis en een opgeruimde werkplek en ik word dan ook erg blij van de producten die Het mooiere werk verkoopt. Prachtige opbergers, pennenbakken en postbakjes. De producten zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar zeker als cadeautje.

Neem eens een kijkje in de webshop? Word jij net zo blij van de producten als ik?

 

het mooiere werk

het mooiere werk1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter