overig webshops winacties/kortingscodes

Het Zijstraatje

Het Zijstraatje1
Mirian
Geschreven door Mirian

Een winkeltje waar je begroet wordt met een tinkelend belletje als je binnenkomt en waar je met rode wangen en een kloppend hart je ogen uitkijkt naar al dat moois. Waar je ook met een beperkt (kinder)portemonneetje terecht kunt voor een klein, maar o-zo-mooi cadeautje dat dan fantastisch wordt ingepakt.  Dat is wat eigenaresse Eefje Verhagen voor ogen had toen ze het idee had een winkeltje te beginnen. En inmiddels is dit winkeltje er: Het Zijstraatje. En wat Eefje voor ogen had, heeft ze gerealiseerd, en hoe! Er is veel moois te koop bij Het Zijstraatje: prachtige kaarten, wensflesjes, cadeaupapier, masking tape, honeycombs bollen en veel, heel veel meer. Van de omschrijvingen bij de producten word je al helemaal blij, laat staan van de producten zelf.

Eén van de leuke producten van Het Zijstraatje is Ik wens je een wensje. In deze weckpot bewaar je lieve briefjes van de mensen om je heen voor je pasgeboren kindje. Een wens, een quote, alles mag. Deze wensen worden op prachtige vellen Japans origami papier (bij dit product worden 50 vellen van dit papier geleverd) geschreven. Je geeft de pot met briefjes aan je kind als het oud genoeg is om de wensen zelf te lezen en te begrijpen. Een mooi cadeau voor later.

Wil je de producten van Het Zijstaartje live zien? Dat kan. Het Zijstraatje is namelijk te vinden op het Feel good & Shop event dat 20 en 21 maart in Veghel plaats vindt.

Namens Het Zijstraatje mogen we een Ik wens je een wensje weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en like ons op Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Het Zijstraatje (dit doe je onderaan deze pagina). De actie loopt tot en met 15 maart 2015.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp
Het Zijstraatje

Het Zijstraatje Het Zijstraatje1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

4 Reacties

Laat een reactie achter